سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد 96

ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد 96

دانشگاه آزاد علاوه بر پذیرش دانشجو از طریق آزمون سراسری ، هر ساله به صورت بدون کنکور نیز دانشجو پذیرش می کند پذیرش دانشجوی بدون کنکور تنها از طریق ثبت نام اینترنتی و بدون توجه به معدل صورت می گیرد. ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد هر ساله در دو نوبت انجام می شود. یک بار برای ورودی های مهر ماه که از اواخر مرداد ماه شروع می شود و در صورت ظرفیت خالی تا قبل از شروع کلاس ها ادامه پیدا می کند و دیگری برای ورودی های بهمن ماه که از آذر ماه شروع شده و به مدت دوهفته تا 3 هفته می باشد. دانشگاه آزاد در دو دوره کاردانی و کارشناسی بدون کنکور دانشجو پذیرش می کند در ادامه هر کدام از این دوره ها توضیح داده خواهند شد.

دوره کاردانی

دوره کاردانی بدون کنکور دانشگاه آزاد برای برخی از رشته ها دانشجو می پذیرد این دوره به دو دوره پیوسته و ناپیوسته تقسیم می شود که هر کدام از این دوره ها شرایط و ویژگی های خاص خود را دارند.

دوره کاردانی پیوسته

دوره کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی برای آن دسته از داوطلبانی می باشد که دارای مدرک دیپلم می باشند و مدرک پیش دانشگاهی را اخذ نکرده اند این  داوطلبان می توانند با ثبت نام بدون کنکور کاردانی در دوره کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد ادامه تحصیل دهند و در ابتدای ادامه تحصیل کاردانی ناپیوسته واحدهای پیش نیاز دروس خود را باید همزمان با دروس اصلی بگذرانند.

دوره کاردانی ناپیوسته

دانش آموزانی که دارای مدرک پیش دانشگاهی باشند می توانند در دوره کاردانی ناپیوسته بدون کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام نمایند. دانش آموزانی  که در دوره کاردانی ناپیوسته ادامه تحصیل میدهند باید رشته هایی را انتخاب نمایند که با رشته دبیرستان آنها مطابقت داشته باشد برای مثال دانشجویی که در دوره دبیرستان در رشته تجربی تحصیل نموده است می بایست در رشته های تجربی در دانشگاه ادامه تحصیل دهد و نمی تواند از گروههای دیگر انتخاب رشته نماید.

دوره کارشناسی

دوره کارشناسی بدون کنکور دانشگاه آزاد برای برخی از رشته ها دانشجو می پذیرد این دوره به دو دوره پیوسته و ناپیوسته تقسیم می شود که هر کدام از این دوره ها شرایط و ویژگی های خاص خود را دارند.

دوره کارشناسی ناپیوسته

دوره کارشناسی ناپیوسته برای آن دسته از داوطلبانی است که دارای مدرک کاردانی می باشند و قصد ادامه تحصیل دارند. داوطلبان می توانند با ثبت نام در دوره کارشناسی ناپیوسته در رشته خود و در دانشگاه مورد علاقع نسبت به ادامه تحصیل خود اقدام نمایند.

دوره کارشناسی پیوسته

دانش آموزانی که دارای مدرک پیش دانشگاهی هستند می توانند در دوره کارشناسی بدون کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام نمایند و پس از گذراندن واحدهای دوره کارشناسی مدرک لیسانس خود را دریافت نمایند.

رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد

بیشتر رشته های موجود در دانشگاهها از طریق بدون کنکور دانشگاه آزاد ارائه می گردند. در حال حاضر رشته های پزشکی فقط از طریق شرکت در آزمون سراسری دانشجو پذیرش می کنند در برخی از سالها تعداد معدودی از رشته های پیراپزشکی بدون کنکور ارائه می گردند. در مواردی شایعاتی مانند ارائه رشته های پزشکی بدون کنکور مطرح می شود. مانند پذیرش بدون کنکور دامپزشکی  یا رشته دارو سازی بدون کنکور کیش یا پزشکی بدون کنکور کیش و... برای کسب اطلاعات دقیقتر درباره رشته های پزشکی بدون کنکور می توانید با مشاوران ما در ارتباط باشید.

شرایط ثبت نام

شرایط ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد مانند ثبت نام بدون آزمون نیست در ثبت نام بدون کنکور داوطلب به سایت معاونت سنجش و آموزش دانشگاه آزاد مراجعه می نماید و کارت ثبت نام خریداری می کند و رشته مورد نظر خود را انتخاب می نماید. در ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد به معدل دوره دیپلم متقاضی توجه نمی شود و تنها نکته قابل توجه ظرفیت رشته ها و واحدهای آموزشی می باشد. نحوه ثبت نام داوطلبان بدون کنکور دانشگاه آزاد بدین صورت است که داوطلب با مراجعه به  سایت azmoon.org  می تواند کد رشته محل ها را مشاهده نماید و با توجه به علاقه و ظرفیت رشته ها انتخاب رشته نماید.

زمان ثبت نام

زمان ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد داوطلبان دردو نوبت مهر و بهمن انجام می گیرد به به عبارت دیگر،ورودی های مهر ماه می بایست در اوایل مرداد ماه و ورودی های بهمن ماه می بایست در آذر ماه نسبت به انجام ثبت نام خود اقدام نمایند. مهلت ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد در معمولا بیش از دو ماه می باشد بدین معنی که ثبت نام از اوایل مرداد ماه شروع می شود و تا مهر ماه مهلت ثبت نام برای داوطلبان وجود دارد. بدیهی است هر اندازه زمان از شروع ثبت نام بگذرد ظرفیت رشته ها به تدریج تکمیل می گردد و انتخاب های داوطلبان محدود تر می گردد. مهلت ثبت نام برای دوره دوم نیز از اوایل آذر تا اوایل بهمن ماه می باشد.

ثبت نام حضوری دانشگاه آزاد

بعد از ثبت نام اینترنتی داوطلبان ، در تاریخی که دانشگاه آزاد اعلام می کند متقاضیان با مراجعه به واحدی که در آن پذیرفته شده باشند نسبت به ثبت نام حضوری دانشگاه آزاد خود با ارائه مدارک مورد نیاز اقدام می کنند. حضور متقاضیان در این مرحله از ثبت نام الزامی می باشد و عدم حضور به منزله انصراف آنان تلقی خواهد شد. در پایان اشاره به این نکته ضروری است که آن دسته از داوطلبانی که در نتایج نهایی دانشگاه آزاد در آزمون سراسری در رشته ای پذیرش نشده اند یا از رشته مورد علاقه خود پذیرفته نشده اند می توانند منتظر تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد بمانند. تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد بعد از شروع کلاسهای ترم جدید با توجه به ظرفیت های باقیمانده و خالی اعلام خواهد گردید.  


اعلام نتایج کنکور

اعلام نتایج کنکور

نتایچ کنکور 96 دهه سوم شهریور اعلام می گردد.بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور ، نتایج نهایی انتخاب رشته در دهه سوم شهریور ماه بر روی پایگاه اطلاع رسانی این سازمان قرار خواهد گرفت. بر این اساس زمان اعلام نتایج کنکور 96 دهه سوم شهریور می باشد. بر اساس اعلام رئیس سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد نتایج نهایی دانشگاه آزاد تا روز پنج شنبه 23 شهریور از طریق سایت معاونت سنجش و پذیرش این دانشگاه اعلام خواهد گردید. داوطلبان با مراجعه به سایت www.azmoon.org می توانند نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه آزاد را مشاهده نمایند. رییس سازمان سنجش با اعلام خبر نتایج نهایی کنکور 96 افزود : پذیرفته شدگان نهایی کنکور سراسری برای اطلاع از زمان ثبت نام در دانشگاه ها باید به سایت دانشگاه ها و اطلاعیه سازمان سنجش مراجعه نمایند. به گفته ریاست سازمان سنجش شانس قبولی داوطلبان در کنکور سراسری سال 96 ، 76.86 درصد می باشد. کنکور سراسری سال 96 در روزهای 15 و 16 تیر برگزار گردید. در کنکور سراسری سال 96 تعداد شرکت کنندگان در گروه آزمایشی ریاضی 148 هزار و 429 نفر بود ؛ تعداد شرکت کنندگان گروه آزمایشی تجربی 580 هزار و 301 نفر بود ؛ در گروه آزمایشی علوم انسانی تعداد شرکت کنندگان 184 هزار و 122 نفر بود ، در گروه آزمایشی هنر 10 هزار و 485 نفر شرکت کننده وجود داشت و در گروه آزمایشی زبان های خارجی 6454 نفر شرکت نمودند.

نحوه مشاهده نتایج کنکور سراسری 96

نتایج اولیه کنکور سراسری 96 دهه دوم مرداد اعلام گردید نتایج کنکور سراسری 96 از طریق سایت سازمان سنجش و بصورت اینترنتی در اختیار داوطلبان کنکور سراسری قرار می گیرد . برای مشاهده نتایج باید ابتدا به سایت سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org مراجعه کنید . در قسمت راست صفحه روی لینک ” سراسری ” کلیک کرده و سپس روی لینک اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری 1396 کلیک کنید. داوطلبان گرامی می توانید آخرین و تازه ترین اخبار درباره نتایج نهایی کنکور را از طریق وبسایت ما دنبال نمایی. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره می توانید با مشاوران ما در درخت دانش در ارتباط باشید.

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش شامل:

شماره تماس: 9099072943

کانال تلگرامhttp://t.me/derakhte-danesh اینستاگرامسامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش

 

تکمیل ظرفیت

تکمیل ظرفیت

بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور و شروع کلاسهای دانشگاه ، زمان تکمیل ظرفیت دانشگاه ها اعلام می شود.

تکمیل ظرفیت چیست ؟

وقتی تعداد ثبت نام دانشگاه ها کم باشد این کمبود توسط سازمان سنجش اعلام خواهد شد و از طریق تکمیل ظرفیت پر خواهد شد. به طور مثال اگر از تعداد 35 نفر پذیرش یک رشته 30 نفر در هنگام ثبت نام دانشگاه ها ثبت نام نمایند 5 جای خالی باقی می ماند این 5 جای خالی در قالب تکمیل ظرفیت پر خواهد شد.

شرایط تکمیل ظرفیت

تکمیل ظرفیت برای داوطلبانی است که در کنکور سراسری سال 96 شرکت کرده اند و برای آنها کارت ورود به جلسه صادر شده است. تکمیل ظرفیت برای تمامی داوطلبانی که در کنکور قبول شده اند امکان انتخاب رشته در تکمیل ظرفیت را فراهم کرده و داوطلبانی که چه در رشته ای قبول شده اند و چه نشده اند میتوانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند. در صورتی که داوطلبانی که انتخاب رشته موفق داشته اند و در تکمیل ظرفیت شرکت کنند ، در صورت عدم قبولی در تکمیل ظرفیت ، هیچ چیزی را ازدست نداده اند و فقط شانس خود را برای انتخاب رشته یا دانشگاه بهتر امتحان کرده اند.

زمان تکمیل ظرفیت

زمان تکمیل ظرفیت دانشگاه سراسری بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش از اواسط آبان ماه شروع خواهد شد و داوطلب بیش از یک هفته فرصت دارد که در انتخاب رشته تکمیل ظرفیت شرکت نمایند و منتظر جواب آن بمانند. همچنین زمان تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد در نیمه دوم مهرماه می باشد در سال گذشته تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد از 18 مهر تا 23 مهر بود. بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ، کارنامه سبز داوطلبان منتشر می شود کارنامه سبز بر اساس رتبه داوطلبان در انتخاب رشته منتشر می شود؛ داوطلبان می توانند بر اساس نتایج آن در رشته هایی که بعد از رشته های که در آن پذیرفته شده اند نسبت به انتقالی خود با توجه به شرایط انتقالی اقدام نمایند. کارنامه سبز یا کارنامه نهایی توسط سازمان سنجش منتشر می شود.

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش شامل:

شماره تماس: 9099072943

کانال تلگرامhttp://t.me/derakhte-danesh اینستاگرامسامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش


ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور

ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور

ثبت نام دانشگاه آزاد به دو صورت انجام می گیرد : 1- ثبت نام با آزمون 2- ثبت نام بدون آزمون. در ثبت نام با آزمون داوطلبان در آزمون سراسری شرکت می کنند و در انتخاب رشته کنکور ، رشته های دانشگاه آزاد را انتخاب می نمایند. در ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور متقاضیان بدون شرکت در آزمون سراسری می توانند در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل خود را ادامه دهند. نحوه ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور بدین صورت می باشد که در زمان ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور داوطلبان با مراجعه به سایت معاونت سنجش دانشگاه آزاد کارت اعتباری ثبت نام را خریداری نمایند و پس از آن رشته مورد نظر خود را با توجه به ظرفیت آن انتخاب نمایند. بعد از این مرحله و اتمام فرایند ثبت نام اینترنتی در مهلت مشخصی که دانشگاه آزاد تعیین می کند داوطلبان باید نسبت به ثبت نام حضوری خود اقدام نمایند. در این مرحله لازم است داوطلب با مراجعه حضوری در واحد دانشگاهی مورد تقاضا مدارک مورد نیاز را برای اتمام ثبت نام ارائه نماید. در ثبت نام حضوری دانشگاه آزاد بدون کنکور داوطلب می بایست رسید ثبت نام اینترنتی را با دیگر مدارک مورد نیاز ثبت نام ارائه نماید. حضور داوطلب در این مرحله در واحد مورد تقاضا الزامی می باشد و عدم حضور متقاضیان در هنگام ثبت نام حضوری به منزله انصراف آنها از ثبت نام تلقی خواهد شد. به صورت خلاصه می توان گفت که مراحل ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور شامل مرحله ثبت نام اینترنتی و انتخاب رشته و مرحله ثبت نام حضوری می باشد.

دانشگاه آزاد بدون کنکور دارای چه رشته هایی است؟

باید گفت که تمامی رشته های غیر پزشکی مانند رشته های مهندسی در ریاضی و رشته های مهم و پر طرفدار انسانی و رشته های زبان و هنر ، در دانشگاه بدون کنکور آزاد ارائه داده شده اند. (البته تعداد بسیار محدودی در لیست رشته های بدون کنکور قرار نگرفته اند). ولی رشته های پزشکی مانند دندانپزشکی، داروسازی، مامایی، پرستاری، هوشبری، فیزیوتراپی و …در لیست دانشگاه آزاد بدون کنکور جایی ندارند. برای آگاهی بیشتر درباره لیست رشته های دانشگاه آزاد بدون کنکور با مشاوران درخت دانش در تماس باشید.

شرایط ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور

در ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور معدل دیپلم متقاضیان مورد ارزیابی قرار نمی گیرد. ثبت نام برای دو نوبت مهر و بهمن انجام می گیرد. زمان ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور برای نوبت مهر از اواسط مرداد شروع می شود و ثبت نام دوره بهمن از اواخر آبان شروع می شود. رشته های بدون کنکور دانشگاه ازاد در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ارائه می گردند. مهلت ثبت نام دانشگاه آزاد بدون کنکور برای نوبت مهر از اواسط مرداد تا اوایل مهر ماه می باشد. هر داوطلب در انتخاب رشته دانشگاه آزاد بدون کنکور تنها یک کد رشته محل را می تواند انتخاب کند.

راههای ارتباطی با کارشناسان و مشاوران درخت دانش:

شماره تماس: 9099072943

کانال تلگرام: http://t.me/derakhte-danesh اینستاگرام: سامانه مشاوره تحصیلی درخت دانش


نتایج انتخاب رشته کنکور 96

نتایج انتخاب رشته کنکور 96

به محض اعلام نتایج نهایی کنکور 96 توسط سازمان سنجش، از طریق همین صفحه اطلاعات لازم در اختیار شما قرار خواهد گرفت. طبق روال هر سال بخاطر مدیریت ترافیک وبسایت سازمان سنجش، نتایج کنکور به طور ناگهانی بر روی این وبسایت قرار خواهد گرفت. جهت مطلع شدن از اخبار مربوط به اعلام نتایج در اسرع وقت، می توانید با عضویت در کانال تلگرام درخت دانش، زودتر از دوستانتان از زمان اعلام نتایج با خبر شوید.

لینک کانال تلگرام درخت دانش

 

نتایج انتخاب رشته کنکور 96 نیمه دوم شهریور ماه اعلام می شود. نتایج نهایی کنکور 96 از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می گردد. نتایج نهایی کنکور 96 برای آن دسته از داوطلبانی است که در زمان انتخاب رشته کنکور 96 انتخاب رشته کرده باشند و منتظر اعلام نتایج نهایی باشند.

رییس سازمان سنجش با اعلام خبر نتایج نهایی کنکور 96 افزود : پذیرفته شدگان نهایی کنکور سراسری برای اطلاع از زمان ثبت نام در دانشگاه ها باید به سایت دانشگاه ها و اطلاعیه سازمان سنجش مراجعه نمایند.

به گفته ریاست سازمان سنجش شانس قبولی داوطلبان در کنکور سراسری سال 96 ، 76.86 درصد می باشد.

کنکور سراسری سال 96 در روزهای 15 و 16 تیر برگزار گردید. در کنکور سراسری سال 96 تعداد شرکت کنندگان در گروه آزمایشی ریاضی 148 هزار و 429 نفر بود ؛ تعداد شرکت کنندگان گروه آزمایشی تجربی 580 هزار و 301 نفر بود ؛ در گروه آزمایشی علوم انسانی تعداد شرکت کنندگان 184 هزار و 122 نفر بود ، در گروه آزمایشی هنر 10 هزار و 485 نفر شرکت کننده وجود داشت و در گروه آزمایشی زبان های خارجی 6454 نفر شرکت نمودند.

نتایج اولیه کنکور 96 در دهه دوم مرداد 96 اعلام گردید.  دریافت کارنامه سراسری به صورت اینترنتی و از طریق مراجعه به سایت سازمان سنجش صورت گرفت. برای دریافت کارنامه از سه روش میشد استفاده نمود : 1-  دریافت از طریق شماره داوطلبی ، شماره شناسنامه و سال تولد 2- دریافت کارنامه از طریق شماره پرونده ، شماره شناسنامه و کد رهگیری 3- دریافت کارنامه کنکور از طریق شماره پرونده ، شماره شناسنامه و شماره سریال شناسنامه

دفترچه انتخاب رشته از 11 مرداد منتشر گردید و نسخه چاپی آن از 16 مرداد در دسترس قرار گرفت. انتخاب رشته کنکور سراسری 96 از 19 مرداد شروع گردید اصلاحیه دفترچه انتخاب رشته در 18 مرداد توسط سازمان سنجش منتشر گردید و بر اساس آن مهلت انتخاب رشته تا 25 مرداد تمدید گردید.

برای اطلاعات بیشتر درباره نتایج نهایی کنکور 96 با مشاوران ما در ارتباط باشید.

9099072943